© 2011 marknauta Mark Nauta & Porsche 550 Spyder

Welkom!!

02-03 ’11  | |  Dit is’em dan, de blog van marknauta.nl, welkom!

Vanaf vandaag kan je op deze weblog alles omtrent mijn website, mijn passie voor auto’s, mijzelf en natuurlijk mijn fotografie bekijken. Geregeld zal ik jullie op de hoogte brengen van dingen die ik heb gedaan, waar ik mee bezig ben of dingen die ik nog ga doen. Dat kunnen rijtesten zijn, fotoshoots met auto’s die ik voor Porsche Scene Live fotografeer, fotosessie voor autobedrijven en particulieren maar natuurlijk ook al mijn andere klussen en probeersels. Daarnaast zal ik af en toe een kijkje achter de schermen geven van hoe ik te werk ga en wat er bij komt kijken.

Voel je vrij om op berichten te reageren en zo wellicht links en rechts een leuke en levendige discussie op gang te kunnen brengen. Het brengt leven in de brouwerij en het zorgt ervoor dat we er allemaal wat van kunnen leren. Kritiek geven op mijn werk is niet alleen voor mijzelf leerzaam natuurlijk. Een gezonde dosis kritiek werkt altijd fijn en zorgt ervoor dat ik de volgende keer weer met een scherper oog ga kijken naar waar ik mee bezig ben.

Ik hoop dat ik jullie veel kijk- en leesplezier kan bezorgen en wens jullie veel fun op mijn blog!

2 Comments

 1. Niklas
  Posted 4 Mar ’11 at 00:44 | #

  Laat ik de eer hebben als eerste een reactie te mogen plaatsen.

 2. Xavier
  Posted 4 Mar ’11 at 00:55 | #

  The much welcomed addition to the trademark Mark Nauta portfolio site is here! Before me I see a sleek & clean layout, refreshing background texts and last but not least… great photography. I can only imagine the hours invested in this project.

  To you I say congratulations. I shall be following your artistic adventures keenly. – Xavier