© 2011 marknauta Porsche Cayenne Turbo

Snowfever!

03-03 ’11  | |  Afgelopen winter hebben we veel sneeuw gehad in Nederland. Ik had de kans om voor Porsche Scene een rijtest te doen met de nieuwste Porsche Cayenne Turbo. We hebben ons vermaakt!.

Een 500pk sterke Cayenne, check. Zomerbandjes om het spannend te maken, check. Een besneeuwde en rustige route op de Veluwe, check. Gebroeders Nauta met veel zin om buiten te spelen, check! Alle ingrediënten waren aanwezig.

Eerlijk is eerlijk, het is best spannend om een volledig besneeuwde Posbank, in de omgeving van Rheden, op te rijden met een auto van over de 2 ton in euros. Je gedachten zijn continu bij de weg en de reactie die de auto daarop geeft. het rijverslag en de fotoserie van deze geweldige dag zijn nu te vinden op mijn website. Wil je eerst plaatjes kijken, klik dan hier voor de gehele fotoreportage. Lees je liever mijn bevindingen, uiteraard vergezeld door een serie foto’s, neem dan hier een kijkje! Daar is het artikel als PDF te bekijken of te downloaden.