© 2011 marknauta Porsche Cayman Porsche Design Edition 1

Cayman Porsche Design Edition 1

03-03 ’11  | |  De typenaam is een hele mond vol, maar het is wel een auto waar je de nodige tijd voor wilt vrij maken, de Porsche Cayman Porsche Design Edition 1.

Voor Porsche Scene ben ik op pad geweest met deze bijzondere Cayman. Een PD1, is al iets bijzonders, maar de eigenaar van deze auto heeft hem verder nog wat meer onder handen genomen. Zo zijn de stoelen vervangen door de carbon seats uit de GT2 en is het onderstel vervangen door een Bilstein onderstel dat samenwerkt met de PSM van Porsche. Ook aan het geluid is gedacht in de vorm van een SuperSprint uitlaatsysteem. Al met al een Cayman die hoog op het ‘wannahave’-lijstje staat. Ik reed ermee in de omgeving van Rotterdam en voornamelijk heb ik me goed kunnen vermaken op de Maasvlakte.

Het artikel staat in de Porsche Scene van februari die tot en met deze week nog in de winkels ligt. Vanaf volgende week zet ik de gehele fotosessie en het artikel (PDF) op mijn site. Ook op de blog zal ik daaraan aandacht besteden en directe links plaats. Hou deze plek dus in de gaten!