© 2011 marknauta Porsche 997 Carrera GTS

Een koopje!

03-03 ’11  | |  Wat koop je als je € 150.000,- hebt stuk te slaan op een nieuwe auto? Ik zou een bezoekje aan de Porsche-dealer brengen in dat geval.

Dit is de Porsche 997 Carrera GTS. De 911 die het gat tussen de 911 Carrera S en de GT3 op moet vullen. De brede kont van de Carrera 4 maar wel achterwielaangedreven. In het interieur voorzien van veel alcantara en uiterlijk iets dikker aangezet.

Voor Porsche Scene ging ik samen met eindredacteur Rein de Ruiter op pad met deze witte GTS in de omgeving van een regenachtig Amersfoort. Ondanks het weer hebben we ons daar uitermate vermaakt en een prachtige fotoserie geschoten van deze fijne 911. Lees er meer over in de Porsche Scene Live van maart ’11 en natuurlijk zie je over enkele weekjes hier de gehele fotoreportage.

One Comment

  1. Posted 4 Mar ’11 at 10:13 | #

    Prachtige trackingshot Mark! Voor 150.000 euro is er veel te koop dus een keuze maken met dat budget is niet gemakkelijk!