© 2011 marknauta Porsche 964 Turbo 3.6

964 Turbo 3.6 Exclusive

04-03 ’11  | |  Guards Red, het schreeuwt! En zo hoort het ook bij een 911 Turbo.

In 1994 één van de snelste auto’s op de markt en nu in een photoshoot en rijverslag hier en in de Porsche Scene. Deze schitterende Porsche 964 Turbo 3.6 is niet zomaar een Turbo. De kenners zullen direct zien dat zowel de voor als achterspoiler anders zijn en dat er air-intakes in de achterspatborden zitten (afkomstig van de 959). Daarnaast is de auto verder voorzien van opties die niet alledaags zijn. Deze Turbo 3.6 is één van de allerlaatste gebouwde 964′s, op hetzelfde moment werd de 993 ook al gebouwd. Deze specifieke auto is zo speciaal dankzij z’n aanpassingen die hij af-fabriek van Porsche Exclusive mee kreeg.

Lees er meer over in de Porsche Scene Live van maart ’11 die dit weekend in de winkel zal liggen. De fotoserie zal later volgen op mijn site en hier op de blog.

One Comment

 1. Posted 8 Mar ’11 at 11:07 | #

  Ha Mark!

  Ik kwam hier net via marknauta.nl
  leuke site! en zeker de moeite waard te volgen!!

  Ik merk alleen dat de opmaak nog niet helemaal top is.. of ik moet mezelf een fatsoenlijk breedbeeldscherm aanschaffen. (hier op een standaard 17″ moet ik af en toe naar heen en weer opzij scrollen.

  groeten!
  Paul