© 2011 marknauta PCG-5 Website

Virtueel museum PCG online

13-03 ’11  | |  Iedere Porsche-liefhebber moet hier gewoon een kijkje gaan nemen! Van alle 50 unieke Porsche’s die we verzameld hebben voor de show eind deze maand en voor het schitterende boek zijn nu 3 foto’s te bewonderen op deze speciale website.

Geniet van de mooie beelden van bijvoorbeeld de 911 SC/RS of de 356 Carrera GT Speedster, maar ook van moderne auto’s als de nieuwe 997 Speedster en de Boxster Spyder. Ze staan er allemaal tussen! Klik HIER om naar de website te gaan.

Naast de website kan je ook alles omtrent dit unieke evenement volgen op Twitter en op Facebook.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>