© 2011 marknauta PCG Omslag

Keuzes……

19-03 ’11  | |  Aanstaande vrijdagavond wordt tijdens de opening van het feestweekend van Porsche Centrum Gelderland, het jubileum boek gepresenteerd. Op dit moment zijn de drukwerkzaamheden in volle gang. Een kleine sneakpreview kan je hier onder zien.

In totaal zullen er 1.500 boeken gedrukt gaan worden. Er is echter niet één omslag, maar er zijn er meerdere. Er kan worden gekozen uit oranje, blauw, rood, groen en geel. Op de foto’s is echter ook een bruine te zien. Deze cocoa-bruine omslag is bedoeld voor de eigenaren van één van de vijf speciale Porsche 997 PCG-5 edition’s. Deze in Schieffergrau met cocoa-bruin leder uitgevoerde auto is een speciale uitvoering voor het jubileum. Niet alleen een unieke auto dus, ook een uniek exemplaar van het jubileum boek.