© 2011 marknauta Lexus CT200h

Going green

04-04 ’11  | |  Voor Driving-fun heb ik afgelopen weekend mezelf verplaatst in de nieuwe Lexus CT200h. Ik zal met de deur in huis vallen, ik was aangenaam verrast!

Met gemengde gevoelens nam ik de sleutels in ontvangst van de verkoper van Lexus Breda. Ik kon toch niet de Prius uit mijn hoofd krijgen. Binnen enkele meters ben je die gedachte echter direct kwijt. Een paar bochten sturen en je voelt direct dat dit geen Prius is. Sturen doet de CT200h namelijk erg goed. Veel communicatie en veel gevoel, iets dat ik nog niet eerder bij een dergelijke auto had gevoeld. Hij doet niet onder voor een A3 of Focus qua sturen.

Doordat ik de auto twee dagen heb kunnen proeven heb ik me een goed beeld van deze nieuwe hybride kunnen vormen. Een volledige rijtest zal zeer binnenkort op Driving-Fun te vinden zijn. Voor nu nog even een mooi sfeerplaatje.