© 2011 marknauta Porsche Carrera GT

Night at the museum

29-03 ’11  | |  Jezelf opsluiten in een museum om te genieten van al het moois dat er aanwezig is, zo lang als je zelf wilt, zonder gestoord te worden, dat wil toch iedere fan. Dat is dan ook wat ik zaterdag heb gedaan. Mezelf opgesloten in het tijdelijke museum van Porsche Centrum Gelderland.

Oké, ik zal het direct maar opbiechten, het is natuurlijk in scene gezet. In dit geval voor een artikel voor Porsche Scene Live. Om het unieke evenement van Porsche Gelderland aandacht te geven ben ik in de avond/nacht van zaterdag bezig geweest met het fotograferen van de collectie in Heteren. Niet met het doel om alle auto’s in beeld te brengen, dat had ik immers al bij daglicht gedaan, maar nu om een mooie sfeerreportage te maken in een volledig verlaten en uitgestorven showroom. Samen met goede vriend Chris van Schoonhoven en gewapend met een zaklamp hebben we ons vermaakt tussen alle unieke auto’s.

Hieronder een kleine impressie. Het gehele artikel en de fotoserie is te zien in de komende Porsche Scene die dit weekend in de winkel zal liggen.