© 2011 marknauta TulpenRallye

Tulpjes in de zon

09-05 ’11  | |  Het is even stil geweest op mijn blog, maar dat heeft alles te maken met een nieuwe baan waar ik me op heb gestort. Daarover later meer! Zaterdag was de Tulpenrallye in de Hoekse Waard en de zonovergoten landweggetjes waren de ideale locatie voor een serie fraaie foto’s.

Een schitterende selectie van sportwagens uit de jaren ’40, ’50, ’60 en ’70 waren met volle vaart aan de slag op de wegen rondom Willemstad, Numansdorp en Oud-Beijerland. Eigenlijk kwam ik er bij toeval achter dat de rallye hier langs kwam. Bij de brug van Willemstad stonden een aantal van de deelnemers tegelijk met mij te wachten tot de slagbomen weer omhoog gingen. Direct ben ik door gereden naar vriend en mede auto-gek Chris van Schoonhoven, en hebben we, gewapend met onze camera’s, de deelnemers langs de route opgezocht.

Hieronder een selectie van de foto’s die ik zaterdag schoot.